Àngel Bistué Rovira

Guia de natura

Detalls i normes

Les rutes ofertes tenen com a principal objectiu gaudir i aprendre de la natura, eviten trams perillosos i no requereixen habilitats especials ni experiència de muntanya.

Tot i això, per a la realització de les rutes cal portar roba i calçat còmodes i fer cas en tot moment de les indicacions del guia. A fi de vetllar per la seguretat dels participants, l'incompliment d'alguna d'aquestes pautes es considerarà com un impediment per a realitzar l'activitat.

El guia no té permès d'incloure el transport ni cap activitat addicional a les rutes. Així doncs, el desplaçament fins al lloc d'inici i el menjar i l'aigua corren a càrrec dels participants.

Mobirise

Senderisme jove

Tens entre 18 i 40 anys? T'agrada la muntanya i el senderisme però no trobes amb qui anar? T'agradaria fer excursions en grup però no vols lligar-te amb quotes? Aquest és el teu espai.  

Mobirise

Rutes guiades

Rutes guiades per descobrir el territori, la natura i el patrimoni. Es poden realitzar en els espais naturals que proposo o podeu demanar-ne una de personalitzada en un indret de la vostra elecció.

Mobirise

Tallers i cursos

Tallers i cursos de temàtica naturalista: botànica, ornitologia, ecologia, horticultura... Consulteu els cursos o contacteu si teniu interès en alguna temàtica en concret.

© Copyright 2020 Mobirise. All Rights Reserved.

Set up a free website with Mobirise