Rutes guiadesSortides guiades de la mà d'un biòleg per gaudir de la natura com mai havies fet fins ara. Tria el que més t'interessi. Sortides Prèmium pels espais naturals més espectaculars, Sortides Personalitzables fetes a mida. També pots consultar el calendari per apuntar-te a alguna de les properes sortides programades.


Vols fer una activitat diferent amb amics o familiars? Voleu gaudir de la natura alhora que apreneu i passeu una bona estona? Contracta la teva ruta per on vulguis i amb qui vulguis. Totes les modalitats: Ruta predissenyada: trieu entre els llocs que ofereixo. Ruta a mida: proposeu la zona, jo m'ocupo de la descoberta. Segur que veieu un lloc conegut amb nous ulls. O bé, deixeu-vos sorprendre: us faig unes preguntes i jo mateix escullo una ruta que segur que no us decebrà.
Preus: ruta de tot el dia: 100 €. Ruta de mig dia: 50 €.
Assistents: s'aconsellen grups d'entre 10 i 15 persones. Si sou menys, podem mirar d'arreglar el preu.

Mobirise
Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Separant el Vallès Occidental i el Bages, aquest massís de conglomerat que s'eleva fina als 1100 metres és germà de Montserrat. La naturalesa calcària de les seves roques el fa un paratge increïble, ple de canals ombrívoles, coves, cims i agulles de formes sorprenents... La diversitat del relleu el fa un espai de gran riquesa natural. A més és un espai carregat d'història, amb restes humanes de diferents èpoques escampades per tots els racons.

Mobirise
Montseny

Declarat Reserva de la Biosfera, és un dels punts amb més riquesa ecològica de Catalunya. Dins del mateix massís podem trobar des de pinedes i alzinars mediterranis fins a fagedes, bruguerars i prats d'alta muntanya. 

Mobirise
Montserrat

Símbol dels catalans, la seva riquesa botànica, faunística i geològica és comparable a la seva riquesa històrica, patrimonial i espiritual.

Mobirise
Cingles de Bertí

Espai desconegut i relativament inhòspit, està situat entre Sant Llorenç del Munt i el Montseny i és la porta sud-est del Moianès. És fàcil perdre's i trobar la calma en aquest extens espai, ple d'ermites amagades, castells, pobles i masies escampats entre els seus boscos extensos.

Mobirise
Guilleries

Entre el Ter i el Montseny i separant Osona de Girona, la terra dels bandolers per excel·lència és un espai cobert de boscos, que s'enfilen pels seus turons modestos però omnipresents, formant segurament una de les zones més agrestes de Catalunya. 

Mobirise
Collsacabra

Zona d'altiplans i cingleres, el Collsacabra és la separació natural i històrica d'Osona i la Garrotxa. Aquest petit país, bressol del Vescomtat de Cabrera, té de tot, miradors i cims increïbles, boscos inacabables, poblets, castells, ermites... 

© Copyright 2020 Mobirise. All Rights Reserved.

This website was built with Mobirise