Senderisme joveT'agrada la muntanya però no trobes grups de gent de la teva edat? Vols conèixer altres persones amb la teva afició? Aquest espai et pot interessar.

No es paga quota, només les excursions a les quals t'apuntis.

Preus assequibles i activitats gratuïtes.

Les excursions, en general, es realitzen pel Vallès i comarques veïnes.

Si hi estàs interessat/da, contacta a abistue@naturaibiologia.cat o omple el següent formulari, i t'informarem de les sortides que es facin.

Properes excursions

Per tal d'afavorir la participació, establim un nou sistema per triar la data de les excursions. És molt senzill:
1. Accediu al formulari i escolliu les dates que us anirien millor. Demanem un cert compromís, si us plau, no us inscriviu a una data si és poc probable que pugueu assistir.
2. Indiqueu també el nombre de persones que hi tindríeu interès. En aquest apartat podeu deixar comentaris, com ara, si no esteu segurs de la vostra disponibilitat. El preu de l'excursió surt més barat si us inscriviu diverses persones.
3. Podeu indicar també la ruta o rutes que més us interessen.
4. A l'apartat de comentaris podeu dir-nos si hi ha algun altre lloc o zona on us agradaria anar. 

La primera data que arribi a les 5 persones interessades o més s'escollirà per a fer l'excursió. Es demanarà confirmació abans d'establir la data com a definitiva. En cas que una setmana abans de la data no s'hagi assolit aquest mínim d'inscrits, l'opció quedarà descartada. 

Si us interessa molt una data o una ruta, a Rutes Guiades podeu demanar excursions personalitzades per 50-100 € (de 5 a 20 inscrits).

Si voleu veure les properes activitats que hi ha planificades, podeu consultar el Calendari.

Mobirise
Mobirise

Image Description

Mobirise

Image Description

Mobirise

Image Description

Mobirise

Image Description

Funcionament general

Es realitzen excursions amb una freqüència mensual.

Les excursions no presenten dificultat tècnica, però sí que poden ser més o menys exigents a nivell físic. Si teniu dubtes, contacteu per parlar-ne o per a més detalls.

A les rutes no s'inclou transport, però es fa un grup per posar-se d'acord entre els assistents i optimitzar el desplaçament. En el formulari se us demanarà si podeu posar cotxe. Al final de l'excursió, els costos de desplaçament es repartiran entre els assistents.

Cal fer cas de les indicacions del guia i anar ben preparat: calçat i roba adequats, menjar i aigua...

Teniu l'opció de ser agregats al grup de correus, així us mantindrem informats de les properes activitats. 

L'organització es reserva el dret d'anul·lar la sortida si no s'arriba a un nombre mínim d'inscrits, així com per condicions meteorològiques adverses o altres causes de força major. En aquests casos, es reintegraria l'import de la inscripció.

Excursions anteriors

Travessa dels Cingles de Bertí

La Sauva Negra

Castell de Lladurs

© Copyright 2020 Mobirise. All Rights Reserved.

Site was made with Mobirise theme