Àngel Bistué Rovira

Fitoteràpia i dietètica

Assessorament en qüestions de salut

Cada dia són més freqüents els problemes de salut derivats del ritme que sembla imposar el segle XXI. Problemes gastrointestinals, inflamatoris, cardiovasculars, es deriven moltes vegades del sedentarisme, l'estrès, una alimentació no sempre prou adequada... Si el que patiu són trastorns menors, la fitoteràpia i certes pautes i hàbits de vida poden ser una molt bona opció per tractar el problema i evitar que progressi cap a situacions que requereixin medicació. 

La fitoteràpia i la medicina no són incompatibles, al contrari, es poden complementar per tal d'obtenir un manteniment òptim de la salut. Actualment estem acostumats a utilitzar medicaments per a múltiples problemes, a vegades poc importants o que es podrien resoldre d'una forma més saludable. La sobremedicació és un problema de salut important de la nostra societat. La fitoteràpia presenta molts menys efectes secundaris que els medicaments convencionals, i pot ser una molt bona opció per tractar certs problemes, millorant la qualitat de vida o prevenint que progressin a formes més severes.

Escriviu per rebre una valoració. La prudència és una prioritat, i us aconsellaríem de visitar un metge sempre que fos necessari.

Tens dubtes de si et podríem ajudar? Fes la teva primera consulta de forma gratuïta escrivint a abistue@naturaibiologia.catCurrículum

Vaig estudiar Biologia a la UAB (2011-2015)
+ Al llarg de la carrera vaig fer assignatures com Fisiologia, Histologia, Biologia cel·lular, Microbiologia, Farmacologia...
+ Vaig fer les pràctiques de grau al departament d’Immunologia i recerca en Esclerosi Múltiple de l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP), en el campus de l’Hospital Germans Trias i Pujol
+ Vaig fer el treball de fi de grau sobre el potencial de dos compostos vegetals, la rutina i l’àcid rosmarínic, en el tractament de la isquèmia


Vaig fer el màster de Biologia i Biotecnologia vegetal (2015-2016)
+ Vaig fer el treball de màster a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), estudiant el potencial de la curcumina, un compost vegetal, com a complement de les teràpies en un tipus de leucèmia.


Vaig fer el doctorat en Biologia i Biotecnologia vegetal (2017-2020)
+ Vaig fer el treball de màster a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), estudiant el potencial de la curcumina, un compost vegetal, com a complement de les teràpies en un tipus de leucèmia.


+ Vaig fer una estada curta al laboratori de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia de la facultat de Medicina de la UAB (2021)
+ He realitzat el màster de Fitoteràpia de la facultat de Farmàcia de la UB (2021-2023)
+ Sóc professor associat de Toxicologia a la UAB i ho he estat de Fisiologia Vegetal a la Universitat de Vic (2022-2023).© Copyright 2020 Mobirise. All Rights Reserved.

Created with Mobirise css theme